top
Print side E-mail side 

 

Bryllupsmenu

Eksempel på bryllups arragement

————

Forret

Varmt røget mørksej vendt i en creme med friske limeblade, ingefær, hvidløg og en mild chili hertil en sesam toast og koriander- dild –salat.

————

Mellemret

Stegt havtaskehale med en krabbebouillon-fennikel og asparges salat.

————

Renser

Hyldeblomstgratine.

————

Hovedret

Kalvemørbrad med kantarel frikasse vendt med artiskokker og basilikum anrettet på sprødstegt brissel hertil kraftig rødvinsglace og kartoffel.

————

Dessert

Små dessert specialiteter hvor temaet kunne være rabarber eller bær med sprøde pleskenbunde, alt afhængig af sæson.

Andet

Velkomstdrink — Blomster — Hvide duge og stof servietter — Vin ad libitum under middagen — Dessertvin — Bryllupskage — Kaffe og avec — Fri bar i 2 timer efter kaffen med øl vin og vand — Natmad — Åbent til kl 3 nat

————


Lokaleleje inkl. blomster, stofduge, stofservietter, blomster, lys samt tjenere. 3.000,-