top
Print side E-mail side 

 

Selskabsmenuer

Eksempler på selskabsmenuer.

————

Selskabsmenu 1

Forret
Fiskesouffle med friske krydderurter -marineret salat

Hovedret
Stegt poularde m, mango timiansauce grøntsagssaute kartoffel efter sæson

Dessert
Nougatkage m, bisquitbund syltet appelsin

335,-

————

Selskabsmenu 2

Forret
Sukkersaltet helleflynder m, stenbidercreme dild, salat

Hovedret
Styksteg af dansk lam m, rasp pesto ,syltet peberfrugt hertil kartoffel grøntsager, lammesky

Dessert
Tærte med årstidens frugt, vanilje ,lime creme

345,-

————

Selskabsmenu 3

Forret
Spinat risotto m, frisk parmesan, citronskum, oliven, røget kalv

Hovedret
Let saltet unghane med svampeporre frikasse, hertil confit af lårene - rørt med sennep og purløg grøntsager og kartoffel

Dessert
Vaniljeparfait -hertil blomme-æblekompot ristet nødder 355,-

————

Selskabsmenu 4

Forret
Stegt smørfisk med muslingefumet tomat -krydderurter hertil bok choy

Hovedret
Olivenstegt kalvetyksteg med piment sauce -basilikum -sesamstegt kartoffel grøntsager

Dessert
Chokoladekage med ristet nødder vanille parfait 345,-

————

Selskabsmenu 5

Forret
Sprødstegt sandart med hjemmelavet karry hertil mirabelle sauce -rød basilikum

Hovedret
Svampefarseret perlehønebryst med portvin timian sauce, grøntsager og sprød kartoffel

Dessert
Hvid chokoladetrøffel med sprød pleskenbund- lune blåbær 375,-

————

Selskabsmenu 6

Forret
Hjemmelavet forårsrulle med kulmule bok choy hertil dild pesto m, sød chili

Hovedret
Soymarineret kalveculotte med bagte piementer -tomat rosmarin sauce friteret skorzenerod kartoffel og grøntsager

Dessert
Mørk chokolade parfait med ristet nødder ,basilikum 365,-

————

Selskabsmenu 7

Forret
Stegt havkat med muslingesky hertil tomatconcasse basilikum, pinjekerner oliven

Hovedret
Foiegrassepikeret unghane med krydderurter, balsamico sauce, sprød kartoffel og grøntsager

Dessert
Chokoladekage med chokostykker multebærparfait sprød sukker 385,-

————

Selskabsmenu 8

Forret
Kartoffelpure rørt med olivenolie hvidvinsporcheret kaninryg syltet piment rosmaringlace

Hovedret
Helstegt kalvemørbrad med ovnbagt seranoskinke vendt i pesto med krydderurter, sprød kartoffel, bagte skalotteløg grøntsager rødvinsauce

Dessert
Æblegratin med hasselnødder, blommekompot, vanillekanel og parfait 435,-

————

Selskabsmenu 9

Forret
Hjemmelavet ravioli med basilikum jomfruhummer -hummerbisque

Hovedret
Lammechops med sukkersaltede bagte tomater, oliven, lammesky, apargesfrikasse og kartoffel

Dessert
Kokos rabarberkage med armagnacparfait 410,-

————

Lokaleleje inkl. blomster, stofduge, stofservietter, blomster, lys samt tjenere. 3.000,-